Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Wijdemeerse Webkrant

Bron: Wijdemeerse Webkrant


Kijkje achter de schermen

Wijdemeren, 28 oktober 2003. In de openbare raadsstukken van deze maand is een B&W advies bijgevoegd waarboven staat "Zeer Vertrouwelijk". Het onderwerp is: "Aantal woonarken jachthaven De Krakeelakker".


Wethouder Co de Kloet
Dorpsbelangen Wijdemeren

Donderdagavond komt het college van B&W in de raad met voorstellen om uitvoering te geven aan de uitspraak van de Raad van State inzake de situatie rond het Dode Eind in Kortenhoef. In het ambtelijk advies aan het college staat een opsomming van veertien voorgestelde maatregelen die het college aan het Dode Eind. Uit het advies blijkt dat het college verdeeld is. Een dergelijk kijkje achter de schermen van de besluitvorming over een zo gevoelige kwestie binnen het college is vrij uniek. Duidelijk is dat wethouder Co de Kloet alleen staat in zijn mening over de voorgestelde maatregelen. Desondanks zijn zijn medecollegeleden blij dat hij niet opstapt.

Met de hand staat de besluitvorming binnen het college beschreven. Er staat:

Besluit B&W d.d.: 22-9-2003

Het college besluit conform. Weth. Nagel heeft vooraf aangegeven zich te kunnen vinden in het voorstel. Weth. De Kloet stemt tegen; is van mening dat op een andere manier met de uitspraak van de Rechter omgegaan kan worden. Weth. De Kloet stelt niet zijn positie ter beschikking, waarvan door collega collegeleden met genoegen kennis wordt genomen.

De beslissing zal in de loop van morgen schriftelijk worden meegedeeld (bezorgd per koerier) aan alle betrokkenen. Vandaag worden de fractievoorzitters ingelicht om 16.30 uur. In de loop van morgen gaat ook een persbericht uit.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...