Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Wijdemeerse Webkrant

Bron: Vereniging Buurtbus


Gratis met de bus

Wijdemeren, 7 oktober 2003. De buurtbus moet meer gebruikt worden, anders stopt het proefproject mogelijk eind van dit jaar. Vandaar de speciale actie dat u van 13 tot en met 18 oktober gratis een rit kunt maken.

Persbericht

Gratis met de buurtbus van 13 tot en met 18 oktober

Vorige week heeft u allemaal een nieuwe folder met dienstregeling ontvangen van de buurtbus. Deze gaat u zeker van pas komen want gedurende de herfstvakantie is de buurtbus gratis! Ja, u leest het goed, u kunt een week lang gratis met de buurtbus. Dus woont u in Kortenhoef en heeft u altijd al een keer in Loosdrecht willen winkelen: dit is uw kans (maar omgekeerd natuurlijk ook)! Hebt u nog zaken te doen op het Gemeentehuis: nu kunt u er gratis naar toe. Het is tijd om de tuin winterklaar te maken en u weet: de buurtbus stopt bij alle tuincentra voor de deur!

De reden waarom wij deze actie doen is dat wij de bus nog meer onder uw aandacht willen brengen. Eind oktober heeft het bestuur een gesprek met de provincie over onze buurtbus. Zoals u weet is er een proefperiode afgesproken van 1 jaar en deze loopt eind december af. Wij willen heel graag doorgaan met de bus, maar dat kan alleen als er voldoende passagiers zijn. We hopen dat door deze actie nog meer mensen het gemak van de buurtbus zullen ervaren en vaker van onze bus gebruik zullen maken. Onze actie valt bovendien in de herfstvakantie: ook alle kinderen en jongeren zijn welkom in de bus.
Dus: stap in de bus en help mee haar ‘in de vaart’ te houden!

Voor vragen, suggesties of opmerkingen:
Stef Drost – Zuidsingel 43 – 1241 EJ Kortenhoef – tel. 035-6560211
e-mail stef.drost@12move.nl


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Harde wind, veel regen en koud, 7 graden

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...