Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Brandweerduikers

Nederhorst den Berg, 6 oktober 2003. De brandweerduikers van de post Nederhorst den Berg van de Wijdemeerse brandweer haalden een verdienstelijke vijfde plaats in een landelijke wedstrijd. 

Persbericht

5de plaats voor Brandweerduikers Nederhorst den Berg

Vorige week vond in Goes de landelijke wedstrijd voor brandweerduikers plaats. De duikploeg van post Nederhorst den Berg van brandweer Wijdemeren behaalde hier de vijfde plaats.

In Goes moesten de deelnemende ploegen tijdens een geënsceneerd ongeval op een zo goed mogelijk manier optreden. Het ongeval betrof een aantal sportduikers die in de problemen waren gekomen doordat een boot voor hen moest uitwijken en een deel van de lading verloor. Deze kwam bovenop de sportduikers terecht. In 40 minuten tijd heeft de duikploeg van de brandweer meerdere slachtoffers kunnen redden. De brandweerduikers werden door de juryleden beoordeeld op snelheid van handelen, veiligheid, doortastendheid en het verlenen van eerste hulp.

Goede prestatie
In juni won de duikploeg al de gewestelijke duikwedstrijd en classificeerde zich daarmee voor de landelijke wedstrijd. De duikers hebben nu wederom een zeer goede prestatie geleverd.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...