Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Nieuwe Dorpsbezoeken

Wijdemeren, 7 oktober 2003. Vandaag besloot het college van B&W dat men weer een rondje langs alle dorpskernen van Wijdemeren gaat maken om met de bewoners van gedachten te wisselen en te horen wat er leeft.

Persbericht

College van Wijdemeren zet dorpsbezoeken voort

Het college van Wijdemeren begint in november aan een nieuwe reeks dorpsbezoeken. Vorig jaar startte het college met het maandelijks bezoeken van de dorpen in Wijdemeren en daarbij bleek dat de bewoners deze bezoeken erg waarderen. Ook het college stelt het directe contact met de burgers zeer op prijs en heeft daarom besloten de bezoeken komend jaar voort te zetten.

De dorpsbezoeken bestaan uit een middag- en een avondgedeelte. Tijdens het middaggedeelte bezoeken de burgemeester en wethouders een aantal locaties in de betreffende dorpskern. ’s Avonds zijn de inwoners van harte welkom om met het college van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Daarbij hebben zij volop gelegenheid rechtstreeks vragen te stellen en krijgen, zo mogelijk, direct antwoord. Wanneer de nieuwe dorpsbezoeken precies plaatsvinden zal de gemeente vroegtijdig op de gemeentelijke informatiepagina aankondigen.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...