Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Stichting BLOK


Kijken, kopen, wandelen en varen

Kortenhoef, 1 juni 2003. Morgen begint de schilderijententoonstelling van Kunst aan de Dijk, die gewijd is aan de schilder Piet van Wijngaerdt. Tegelijkertijd worden in het gebouw van BLOK, schuin aan de overkant, activiteiten ontplooid, die samen met de tentoonstelling een dagje uit kunnen vullen....

Persbericht

Mooie wandeling, Tentoonstelling, Expositie, varen en kopje koffie in Oud Kortenhoef 2 t/m 14 juni !

Dit jaar is de tentoonstelling van Kunst aan de Dijk gewijd aan de vroeg-Amsterdamse expressionist Piet van Wijngaerdt ( www.kortenhoef.nl/kunstaandedijk ). U kunt een bezoek aan de tentoonstelling combineren met verschillende andere activiteiten in en om Kortenhoef.

Verkoop expositie

Carole Denninger, kunsthistoricus en auteur van het zojuist verschenen boek "Schilders van Laren", houdt een verkoopexpositie van klassiek - moderne kunst (1850 - 1950). Schilderijen uit diverse collecties zijn te kijk en te koop. Toegang expositie is gratis.
Open: 11.00 - 17.00 uur 2 t/m 14 juni Kortenhoefsedijk 145. (gesloten op 6 juni en open op Pinksterzondag 8 juni)

Het Schoolcafé

De verkoopexpositie is ingericht in het schoolcafé. Hier geniet U van een drankje en hapje in een artistieke ambiance. Naast koffie, thee of frisdrank, is er de mogelijkheid om een eenvoudige lunch te gebruiken. Mocht u van plan zijn met een groter gezelschap voor een lunch te komen, wilt u dit dan van tevoren even melden? 035 - 6561985 of 035 - 6563950.
Open : 11.00 - 17.00 uur 2 t/m 14 juni Kortenhoefsedijk 145. (gesloten op 6 juni en open op Pinksterzondag 8 juni)

NS wandelingen en wandeling Natuurmonumenten

Een bezoek aan Piet van Wijngaerdt en de verkoopexpositie kunt u combineren met een prachtige wandeling, waarbij u al dan niet de gehele wandeling kunt inkorten door bijvoorbeeld de bus terug te nemen.

  • Gooise Lusthoven vanaf Station Bussum Zuid 12 of 17 km. Om Kortenhoef te bezoeken wijkt u af van de wandeling via het Oppad (een onverhard pad 2km door de weilanden). Vanaf Kortenhoef kunt u de bus naar Hilversum of naar Weesp nemen.
  • Kromme Rade vanaf Station Hilversum en bus naar Kortenhoef. 10 tot 19 km en eindigend in Breukelen.
  • Wandeling van Natuurmonumenten vanaf bezoekerscentrum 's Graveland 6 of 16 km waarbij u een ommetje maakt naar Kortenhoef via het Oppad. De route is verkrijgbaar bij Natuurmonumenten, in het Schoolcafé of te downloaden via www.natuurmonumenten.nl

Boottochtje over de plassen (niet op zondag)
Kortenhoef grenst aan prachtige plassen en legakkers met een bijzondere vegetatie.
In het kerkje waar de tentoonstelling is, kunt u een plaatsje reserveren voor een vaartocht in de ochtend of in de middag.

Prettige dag!!!!


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...