Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: CDA Wijdemeren


CDA bezuinigt met kleur

Wijdemeren, 2 juni 2003. Het CDA heeft met de leden de mogelijke bezuinigingen in Wijdemeren doorgenomen. Met rode en groene stickers konden de leden aangeven waarop wel en waarop niet bezuinigd moet worden.

Ingezonden brief

CDA-leden bespreken bezuinigingen

In een zeer geanimeerde bijeenkomst op 27 mei spraken de leden van CDA-Wijdemeren over de mogelijke bezuinigingen in onze gemeente. De leden kregen 5 rode en 5 groene stickers, die ze moesten plakken bij één van de aspecten waarop al of niet bezuinigd kon worden. Men kon kiezen uit 25 onderwerpen, variërend van "sporthallen" tot "kerstpakketten voor de ambtenaren", en van "subsidies voor jeugdigen" tot "de bouw van een nieuw gemeentehuis". Met de resultaten kan de CDA-fractie straks, in commissie en raad, haar voordeel doen, want het is nu bekend wat de eigen achterban vindt.
Een aardig resultaat: er waren veel rode stickers voor bezuinigen op "kunst", maar precies evenveel groene stickers die aangaven dat we daar juist niet op moeten bezuinigen. Kunst is kennelijk een controversieel  onderwerp binnen het CDA. Helaas is niet bekend of er een verschil in kunstliefde is tussen de leden uit de drie dorpskernen.

Cor Koster
Voorzitter CDA afdeling Wijdemeren


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
30 graden. vanmiddag noodweer voorspeld

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...