Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Pinnen Ankeveen

Ankeveen, 3 december 2002. Morgen gaat het "pinnen in de kroeg" in Ankeveen van start. 't Wapen van Ankeveen, de Rabobank en de gemeente hebben de handen ineengeslagen om pinnen in Ankeveen mogelijk te maken.

Morgen  om 14.00 uur zal voor de eerste keer geld opgenomen worden via een betaalautomaat in café ‘t Wapen van Ankeveen. Deze eerste ‘pinner’ zal in het café feestelijk worden onthaald door wethouder Siemons van gemeente Wijdemeren, relatiemanager Wico Boonstra van de Rabobank en exploitant Van Houten van ‘t Wapen van Ankeveen. 

De afgelopen jaren was het niet meer mogelijk in het dorpje Ankeveen om geld op te nemen vanwege het vertrek van de supermarkt. Tijdens een dorpsavond die onlangs door de gemeente is georganiseerd, bleek dat de inwoners van Ankeveen dit een heel groot gemis vonden. Reden voor de gemeente Wijdemeren, de Rabobank en de exploitant van café ‘t Wapen van Ankeveen om rond te tafel te gaan zitten. Gezamenlijk zijn zij, in zeer korte tijd, gekomen tot deze unieke oplossing.

Geld opnemen kan vanaf 4 december gewoon weer in het dorp en wel in een café (zonder iets te hoeven consumeren). Vooral voor oudere inwoners is de deze voorziening erg belangrijk. De kosten van de pinvoorziening worden gedeeld door de gemeente Wijdemeren en de Rabobank. De eerste 100 pinners zullen een kleine attentie ontvangen. 


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Half bewolkt, 8 graden, windstil
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...