Vorig bericht

Home

Volgend bericht


e-mailen met de AROS

Wijdemeren, 5 oktober 2001. De AROS verhoogd de interactie met de luisteraar. Bovendien wil de AROS het contact tussen de burger en de politicus verbeteren. Voor het politiek café van morgen kunt u per e-mail vragen stellen aan de daar aanwezige kandidaat-raadsleden. U vraag emailt u naar gemeente@arosradio.nl. Hieronder de complete tekst van de AROS.

COMMUNICATIE MET DE BURGERS BIJ 
AROS POLITIEK CAFÉ

Zaterdag 6 oktober a.s. houden we weer ons maandelijks politiek café Wijdemeren, nu vanuit het 'Spiegelhuys' in Nederhorst den Berg.

Er schort nogal wat aan het contact tussen de politici en de man in de straat. Hoeveel mensen zullen er gaan stemmen op 7 november? Zou het minder dan 50 procent worden, zoals sommigen vrezen. Of valt het in onze dorpen nog wel mee? Bijna alle politieke partijen hebben een verbetering van de communicatie hoog in het vaandel. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Dat is het onderwerp van ons politiek café. Het zou zo leuk zijn als u mee praat met onze plaatselijke bestuurders. Misschien heeft u wel concrete vragen voor onze politici. Die kunt u emailen naar gemeente@arosradio.nl .

We beloven u dat we uw vragen zullen afvuren op onze gesprekspartners. En dat zijn alle acht politieke partijen: VVD, CDA, PVDA, D66, GroenLinks en de drie Dorpsbelangen, dus u wordt op uw wenken bediend.

Ook zullen we de typisch Nederhorstse problemen de revue laten passeren, want ook in het Vechtdorp is niet alles pais en vree.

ZATERDAG 6 OKTOBER ; 16.00 - 17.00

AROS POLITIEK CAFÉ WIJDEMEREN

(gemeente@arosradio.nl)


Het Wijdemeerse weer: Prachtig zonnig weer, windstil, 20 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...