...

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Gondelvaart Loosdrecht

Loosdrecht, 20 augustus 2001. In de G&E vandaag een groot verslag van Joyce Huibers over de gondelvaart die afgelopen zaterdagavond in Loosdrecht plaats vond.

Er werd in een gezellige drukte keiharde muziek gedraaid waardoor een mengsel van Renť Froger en techno-beat ontstond. De onderwerpen waar de gondels over gingen variŽerden van Wijdemeren, een protest tegen IJburg tot een traumahelikopter die niet mocht opstijgen.

Boven Breukelen is het noodweer, maar de bezoekers laten zich niet afschrikken tot het ook in Loosdrecht losbarst. De organisatie heeft de route veiligheidshalve toch maar wat ingekort. Het vuurwerk wordt niet helemaal wat het had moeten zijn.

Winnaar was Wingelaar uit Muyenveld met de traumahelikopter. IJburg van zeilschool De Vuurtoren werd tweede. Derde werd "Niet sjacheren, maar baggeren" van Cors Lamme, ook uit Muyenveld.

Bij de particulieren won een boot met clowns van camping Mijnden. Luguber Ponton van Victoer Moerings werd tweede en het Kindertrefpunt won de derde prijs met de Indianenverjaardag.


Het Wijdemeerse weer: Lekker zomerweer, 24 graden, windje, een enkel buitje
20-8-2000:> Gondelvaart Loosdrecht

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...