Vorig bericht

 Volgend bericht


Nieuwe indeling

1 december 2000. Het kan u niet ontgaan zijn. De nieuwspagina ziet er anders uit. Plassennet heeft maanden research gepleegd, lezerspanels geraadpleegd en top media-adviseurs ingehuurd om het u, gewaardeerde lezer, naar de zin te maken.

Net als de Gooi- en Eemlander zijn wij bang om uw gewaardeerde aandacht te verliezen. Dat wilt u niet en dat willen wij niet.

Waarom deze gedaanteverwisselling? Tot nu toe vulden wij een hele pagina per maand. Als er veel te melden was betekende dat een pagina met veel inhoud die er lang over deed om zich op uw scherm te nestelen. (Zeker als u net als al die andere dorpsgenoten geen beschikking heeft over kabel of ADSL.) Ook voor onze buitenlandse fans was het ongetwijfeld lang wachten tot zij het dorpsnieuws tot zich konden nemen. Erger nog, het was nieuws van de vorige dagen dat zij al gelezen hadden plus het laatste nieuws van vandaag.

Dat doen wij vanaf nu anders.

Ieder bericht wordt een aparte pagina. Die komt lekker snel binnen. Bovendien hoeft u niet op het oude belegen nieuws te wachten van een paar dagen of weken geleden.

Als u in de archieven duikt of het nieuws van vorige maand leest, dan wordt u nog wel met de oude indeling geconfronteerd, maar dat is van voorbijgaande aard. (De oude Gooi- en Eemlanders hebben ook nog het vertrouwde lettertype en de bekende indeling...)

Wij hopen dat u de ververste opgeleukte indeling kunt waarderen, maar bovenal dat de snelheid waarmee het nieuws bij u binnen komt in de smaak zal vallen.

Als u suggesties voor verdere verbeteringen heeft, dan houden wij ons aanbevolen. Mail dan naar webkrant@wijdemeren.com .


Vorig bericht

Home

 Volgend bericht