WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CU: Blij en Verdrietig
Wijdemeren, ma 26 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De ChristenUNie is teleurgesteld en dankbaar dat 438 mensen op de ChristenUnie hebben gestemd. Vier procent van de Wijdemeerse kiezers.

ingezonden bericht

ChristenUnie teleurgesteld én dankbaar

Het is de ChristenUnie helaas niet gelukt een zetel in de gemeenteraad te bemachtigen. Lijsttrekker Esther Kaper reageert:

"We zijn teleurgesteld én dankbaar dat 438 mensen op de ChristenUnie hebben gestemd, waarmee we bijna 4% van de stemmen hebben gekregen. Dat is voor een eerste deelname een uitstekend resultaat en daar mogen we trots op zijn. We hebben de ChristenUnie in Wijdemeren op de kaart gezet en willen de kiezers hartelijk bedanken voor hun stem."

Voor één zetel had de ChristenUnie 609 stemmen nodig. Voor een restzetel kwam de partij maar 44 stemmen tekort. Kaper: "Zo zie je maar dat elke stem telt. In Gooise Meren is de ChristenUnie weer vertegenwoordigd met 1 zetel en in Hilversum hebben we de tweede zetel gelukkig weten te behouden."

Het Wijdemeerse team kijkt met veel voldoening terug op de afgelopen periode. Kaper: "De komende tijd denken we na over hoe we verder gaan. We blijven de politieke ontwikkelingen in Wijdemeren met belangstelling volgen. Ook komen we, met het oog op de toekomst, graag in contact met onze 438 kiezers. Zij kunnen contact met mij opnemen door te mailen naar esther.kaper@wijdemeren.christenunie.nl."

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief