WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kies uw Klinkers
Kortenhoef, ma 26 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De gemeente legde drie proefvakken met klinkers voor de Meenthof aan. Het is aan de bewoners om de mooiste te kiezen voor de hele Meenthof.

(En nee, als die er liggen mag u er nog steeds niet met uw fiets, brommer of motorfiets op rijden zoals velen nu doen, ook al lijkt het dan op de rijweg.)

persbericht

Kies bestrating winkelcentrum De Meenthof

Gemeente Wijdemeren gaat de bestrating van winkelcentrum De Meenthof vernieuwen. Naast de Hema liggen drie proefvakken met drie verschillende soorten klinkers.  Bezoekers kunnen tot en met  donderdag 12 april aangeven welke bestrating zij het mooiste vinden.

De winkeliersvereniging van De Meenthof heeft samen met de gemeente een voorselectie gemaakt van drie geschikte klinkers. Bij de keuze is rekening gehouden met alle technische vereisten, zo moet de bestrating onderhoudsvriendelijk zijn en bestand zijn tegen zware belasting.

Kies!

Via een formulier dat te verkrijgen is bij Albert Heijn, Jumbo, Lobelia en de Hema mag iedere bezoeker één keer stemmen. Er staat een stembus in de Hema waar de formulieren tot en met donderdag 12 april verzameld worden. Op maandag 16 april maakt de gemeente bekend welke bestrating de meeste stemmen heeft gekregen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief