WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Oproep DorpsBelangen
Wijdemeren, wo 21 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In een ingezonden brief geeft DorpsBelangen het eindschot in hun campagne met een oproep om op lijst 2 te stemmen.

Campagne GR2018

ingezonden brief

Stem op DorpsBelangen, Lijst 2!

DorpsBelangen heeft zich in de afgelopen vier jaar van zijn beste kant laten zien. In de oppositie; altijd kritisch maar ook altijd constructief. In de coalitie gestapt op het moment  dat dat nodig was. We lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden.  We zijn altijd duidelijk in waar we voor staan. Voor de zelfstandigheid en dus tegen de fusie met Hilversum, bijvoorbeeld!

Met de communicatieve wethouder Jan-Jaap de Kloet is er veel tot stand gekomen in relatief korte tijd. Hij heeft het gebiedsakkoord mede ondertekend (investering totaal 77 miljoen euro) en heeft stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. De financiën zijn op orde en hij kijkt kritisch naar de uitgaven. Bovendien wordt de menselijke maat gehanteerd in zijn beleid. Die koers willen we de komende vier jaar doortrekken. 

Het is gemakkelijk andere partijen de maat te nemen. In verkiezingstijd vergeten zij namelijk wel eens wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan. Nu roepen dat je geen fusie met Hilversum wil, maar een jaar geleden nog wel een motie indienen waarin het gemeentebestuur wordt opgeroepen een fusie te onderzoeken.

Nu roepen dat je luistert naar de burgers, maar wel sociale woningbouw willen tegenhouden. Zeggen dat je je hart laat spreken maar degenen die echt niets meer hebben de rug toekeren. Zeggen dat je kiest voor Wijdemeren maar ons uitleveren aan Hilversum.

Tja…..

Dorpsbelangen doet haar naam eer aan. Wij staan voor de belangen van de dorpen, voor de inwoners - voor alle inwoners. Lopen niet weg voor moeilijke beslissingen. Pakken uitdagingen aan.

Communiceren WEL met de inwoners. Hebben als enige politieke partij een enquête gehouden over de zelfstandigheid. Bij lastige besluiten laten we alle belangen meewegen. Niet alleen van degenen die het hardst tegen zijn of ‘nee’ blèren.
Dat zou laffe politiek zijn.

DorpsBelangen staat open voor het gesprek. Al onze vergaderingen zijn openbaar en altijd zijn we op zoek naar goede ideeën en initiatieven om onze dorpen nog sterker te maken. Lees ons programma (huis aan huis verspreid) en u weet waar we heen willen.

Nog beter…… stem vandaag, 21 maart, op Lijst 2!

Met hartelijke groeten,
Wiet van Brink
Voorzitter DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief