WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuws van Dorpsbelangen
Wijdemeren, di 20 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De geheimzinnige scribent, die enige gelijkenis vertoont met Putter, pleit ervoor om morgen lokaal te stemmen teneinde de provincie een lesje te leren.

ingezonden bericht

Nieuws van Dorpsbelangen.

Opwinding alom! Folders, stickers, ballonnen, posters, foto’s, debatten, en nog veel meer. Gemeenteraadsverkiezingen! Het is weer zover.

Alle partijen hebben hun groepsfoto met de beste kandidaten van de wereld gepubliceerd.  Alle partijen hebben hun programma met al die goeie bedoelingen voor de komende jaren door de bus laten glijden.  Ze lijken op elkaar, die programma’s als één-eiige tweelingbroers en dan is het niet zo eenvoudig om je keuze te maken.

Ik zal u helpen. Overal in de regio vechten lokale partijen – zoals Dorpsbelangen – voor zelfstandigheid. Ze weten zich gesteund door grote delen van de bevolking en door een paar mensen die er voor hebben doorgeleerd. Fusie, zeggen ze, is ongewenst, lost niets op, en wordt je  desondanks ondemocratisch door de strot geduwd.

Want waarom wordt de bewoners van die dorpen niets gevraagd? Waarom is er geen raadpleging van de bevolking? Waarom maken een paar ver-wegge bestuurders in de provincie de dienst uit

Dat hoort niet. En om dat duidelijk te maken kunt u het beste lokaal stemmen.

 Hoop doet leven.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief