WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WWK -> www.rading-0.nl
Wijdemeren, di 24 juli 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Een laatste bericht om de Wijdemeerse Webkrant netjes af te sluiten. De laatste huishoudelijke mededelingen en nog wat meer.

Archief blijft actief

Op 31 maart werd de Wijdemeerse Webkrant afgesloten, althans, er werden vanaf die datum geen nieuwe berichten meer gepubliceerd. Het domein www.wijdemeersewebkrant.nl blijft nog geruime tijd in de lucht en benaderbaar. Voor de nieuwe raadsleden en andere belangstellenden zal dat een geruststellende gedachte zijn.

Reacties, email en nieuwsoverzicht afgesloten

Het verzenden van reacties met het reactieformulier is afgesloten. Het email-adres van de WWK, webkrant@wijdemeren.com is ook afgesloten. En u kunt zich niet meer opgeven voor het wekelijkse nieuwsoverzicht/nieuwsbrief.

Zoals de trouwe lezers weten staan in ieder bericht verwijzingen naar het reactieformulier (hiernaast "Reageer") en de opgave voor toezending van het Nieuwsoverzicht ("nieuwsbrief"). Deze links staan overal nog wel, maar ze werken niet meer, evenals alle verwijzingen naar het WWK emailadres, die het ook niet meer doen.)

Rading-0

De lezers die geïnteresseerd zijn in de lokale Wijdemeerse politiek verwijzen wij graag naar de website www.Rading-0.nl. (Rading Nul is een knipoog naar Rading 1, waar het gemeentehuis is gehuisvest.)
Op die site zijn artikelen, commentaar en analyses te vinden van zes auteurs die ook op de Wijdemeerse Webkrant regelmatig van zich lieten horen. Ander nieuws, zoals dat in de WWK gepubliceerd werd (tentoonstellingen, sportevenementen, concerten, kerkdiensten, etc., etc.) staan daar niet op.

Aardig om te weten

Nadat de WWK gestopt is met actieve publicaties is het dagelijkse bezoekersaantal via de homepage geleidelijk afgenomen tot 70-100 per dag. En dat is nu al zo vanaf 31 maart. U kijkt dus nog regelmatig in het WWK-archief.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief