WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rotary voor De Zonnebloem
Nieuw Loosdrecht, vr 1 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 9 september collecteert Rotary Wijdemeren bij de Jumbo in Loosdrecht voor De Week van de Eenzaamheid in Loosdrecht.

Update 1-9-2017, 23.35: Het telefoonnummer voor aanmelding is toegevoegd.

persbericht

Collecte zaterdag 9 September bij de Jumbo in Loosdrecht

Rotary Wijdemeren vraagt uw bijdrage voor De Week van de Eenzaamheid. Op zaterdag 9 september collecteren wij van 10 tot 14 uur bij de Jumbo in Loosdrecht.


Samen iets doen met de Zonnebloem !

De Zonnebloem Loosdrecht organiseert vrijdag 29 september, in de week van de eenzaamheid, een gezellige middag voor inwoners van Loosdrecht in restaurant Argentinos. “Kom Erbij”. Een ieder die een gezellige middag wil meemaken en in contact met anderen wil komen,  kan zich bij de Zonnebloem Loosdrecht aanmelden tot uiterlijk 18 september bij Marja Rijkse, 035 5821190.

Rotary Wijdemeren ondersteunt deze middag door te zorgen voor het vervoer. Met professioneel vervoer, ook voor rolstoelgebruikers, halen we de gasten op en brengen ze weer thuis.  Het gaat naar verwachting om meer dan 100 gasten.

Voor Rotary Wijdemeren is het belangrijk de verbinding aan te gaan met lokale initiatieven.  “Samen Doen is ons motto !”. Eenzaamheid en vervoer zijn ook voor Rotary belangrijke onderwerpen. Elkaar ondersteunen en inspireren is wat ons drijft. We doen dat voor alle dorpen in Wijdemeren, met elkaar. Het initiatief van de Zonnebloem is daarom een mooie wisselwerking. De volgende sponsors steunen ons:  Jumbo H. v.d. Bunt en P.M. Partyverhuur.

Op Zaterdag 9 september vindt u ons van 10:00 tot 14:00 uur met de collectebus voor de Jumbo in Loosdrecht. We hebben voor iedereen ook nog  popcorn of een suikerspin om er een nog gezellig boodschappen moment van te maken. Met uw bijdrage kunnen we de gasten van de Zonnebloem een gezellige middag bezorgen.

We zien u graag op 9 september! Dan maken we ook graag met elkaar kennis en kunnen we vertellen wat we als Rotary Wijdemeren allemaal doen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief