WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Estafest in De Dillewijn
Ankeveen, za 7 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vrijdag de 13e, een bijzondere dag! En bijzonder wordt het, als op die dag Estafest komt optreden in Theater De Dillewijn.

persbericht

Estafest in Theater De Dillewijn

Vrijdag de 13e, een bijzondere dag! En bijzonder wordt het, als op die dag Estafest komt optreden in Theater De Dillewijn.

Estafest bestaat uit vier van de meest kleurrijke musici die op dit moment in Nederland rondlopen. We kunnen ze rustig de Picasso’s van de Nederlandse muziek noemen. Met hun waanzinnige composities veroorzaken ze ontroering, verwarring en beweging bij iedereen die de band ooit zag en hoorde. U kunt er bij zijn!

Estafest bestaat uit gitarist Anton Goudsmit (Boy Edgarprijs winnaar 2010), violist en cajonspeler Oene van Geel (Boy Edgarprijs winnaar 2013), saxofonist Mete Erker en pianist Jeroen van Vliet (Boy Edgarprijs winnaar 2014). Zij spelen in een wel heel bijzondere bezetting.

Het eerste album verscheen in 2012! Een uitgebreide succesvolle tournee volgde. In 2013 werd Eno Supo opgenomen, dat in 2014 uitkwam en de band meteen een Edison nominatie opleverde. Er volgden buitenlandse concerten, o.a. op het London Jazz Festival. In Budapest werd het derde album, getiteld Bayachrimae, opgenomen, dat begin februari 2017 wereldwijd uitkwam. Op dit nieuwe album bewijzen ze wederom dat deze combinatie muziek oplevert waar de noodzaak vanaf spat!

Vrijdag 13 oktober. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten: € 18.00 via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief