WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Patrick Laureij in Nigtevecht
Nederhorst den Berg, do 9 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Laureij, de sensatie van cabaretseizoen 2016 – 2017, komt zaterdag 25 maart naar het Dorpshuis in Nigtevecht.

persbericht

Cabaret: Patrick Laureij, 25 maart Dorpshuis Nigtevecht,
plus after party!

Alweer voor de laatste maal dit seizoen vaart de pont speciaal voor de Nigtevechtse cabaretvoorstellingen geheel gratis naar Nigtevecht. De afvaart is om 20:00 uur, terugvaart in overleg met de pontbaas.

Patrick Laureij, een stand-up Rotterdammert. Dé sensatie van cabaretseizoen 2016 – 2017, komt zaterdag 25 maart met zijn eerste avondvullende show vol gortdroge en beeldende observaties naar het Dorpshuis in Nigtevecht. Hij is bijna overal uitverkocht, maar in Nigtevecht zijn nog kaarten verkrijgbaar. Patrick gaat in de Ziggo Dome het voorprogramma van Anouk verzorgen tijdens de concerten op 24, 27 en 31 mei. Theater De Meervaart in Amsterdam heeft hem onlangs van de kleine zaal naar de grote zaal verplaatst.

Theo Maassen, zijn coach, noemt hem ‘een extreme combinatie van gevoeligheid en stoerheid in één persoon’. Tegelijk macho en ontwapenend, maar vooral grappig. Een eerlijke, maar gevaarlijke jongen, dat is het. Een sterrenregen kreeg hij bij de première van zijn debuutvoorstelling in de Kleine Komedie, onder meer  vier sterren van de Volkskrant, 'Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen.'

Na afloop van de voorstelling van Patrick Laureij is er after party! Het Draagbaar Radio Orkest komt spelen. Een elegant vrolijk kwartet, in klassiek cocktailtenue. Het orkest speelt op geheel eigenwijze repertoire uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot het heden toe. Ze brengen op opwindende wijze gerestylede songs variërend van The Talking Heads tot Nirvana en Adèle .
Tevens kan er weer ingeschreven worden voor het nieuwe cabaretseizoen, de inschrijflijsten liggen weer in het Dorpshuis. De voorstellingen voor het seizoen 2017 -2018 worden 25 maart bekend gemaakt en natuurlijk via de website.

De entree is € 18,-. Aanvang 20:30 uur. Losse kaarten zijn online verkrijgbaar via de website www.cabaret-nigtevecht.nl,  bij Cha Cha Damesmode in Weeso , de Attent en de bakker in Nigtevecht. Telefonisch kunnen kaarten en passe partouts voor het nieuwe seizoen gereserveerd worden op nummer 0294-252506.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief