WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
KUDQ in 9 min. Uitverkocht!
Kortenhoef, za 4 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanmorgen om 9:00 uur werd de inschrijving voor de Ken Uw Dorp Quiz 2017 geopend. Nog geen negen minuten later waren de beschikbare 36 teamplaatsen vergeven.

Als we uitgaan van pakweg 12 man per team, dan hebben zich vanmorgen 432 mensen ingeschreven voor de quiz. Ongeveer hetzelfde aantal als twee jaar geleden, toen dat er 440 waren.

persbericht

Maximum aantal teams Ken uw Dorp quiz 2017 binnen enkele minuten bereikt.

Het grote succes van de eerste Ken uw Dorp quiz in Kortenhoef/’s-Graveland die in 2015 werd georganiseerd, kreeg bij de inschrijving voor de editie 2017 een passend vervolg.

Op 4 maart werd om 9:00 uur op internet de inschrijving geopend en nog geen negen minuten later waren de beschikbare 36 plaatsen vergeven. Teams als Quiz’t wel, Curtekenners, Vage kennis(sen) en Agatha Quiztie, maar ook titelverdediger Amicitia waren er op tijd bij en behoren tot die 36 gelukkigen.

Dat betekent dat op veel plaatsen de teamcaptains zaterdagmorgen al vroeg klaar zaten om op tijd hun team te kunnen inschrijven. Maar ook dat de organisatie teams moet teleurstellen omdat er – met name voor de feestelijke prijsuitreiking op 25 november – geen plaats is voor meer deelnemers, hoe jammer de organisatie dat ook vindt.

De teams hebben nog even de tijd om zich te verdiepen in hun dorpen want de quiz vindt plaats op 28 oktober.

Met vriendelijke groeten,

Namens de organisatie Ken uw dorp quiz
André Janmaat

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief