WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rattenvangers in Dillewijn
Ankeveen, do 28 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ida van Dril en Michiel Schreuders komen op 7 januari terug in Ankeveen met opnieuw een voorstelling met live muziek, poppenspel en heel veel humor.

persbericht

Een stad vol ratten...

Heb je vorig jaar naar Joris en de Draak gekeken in De Dillewijn?

Ida van Dril en Michiel Schreuders komen op 7 januari terug in Ankeveen met opnieuw een voorstelling met live muziek, poppenspel en heel veel humor. Maar let op: zij brengen jullie nu naar een stad vol …ratten.

Wat is het verhaal?

Aan de rand van Hamelen woont Luca naast de vuilnisbelt. Als zij op haar fluit speelt komen zelfs de ratten luisteren, zo mooi klinkt het. Hamelen is geweldig. Alhoewel… Hamelen is in handen van burgemeester Snijder, een ijdele alleenheerser. Iedereen in de stad moet voor hem juichen en buigen. En alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en Hamelen is geweldig. Alhoewel… af en toe verdwijnen er mensen én er komen steeds meer ratten in de stad. Maar daar kun je maar beter niet over klagen.

Op een avond wordt er op de deur geklopt van het gemeentehuis. Als de burgemeester open doet hoort hij een fluit en staart in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint…
Zondag 7 januari 2018. Aanvang: 11.00 uur. Kaarten: € 7,50 via www.dedillewijn.nl

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief