WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdehuis in meer Kernen
Wijdemeren, za 23 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

't Wijdehuis komt na Kortenhoef nu ook in Nederhorst den Berg en Loosdrecht.

persbericht

’t Wijdehuis naar Loosdrecht en Nederhorst den Berg

Het college van burgemeester en wethouders besloot dinsdag 19 december ‘t Wijdehuis in 2018 ook uit te breiden naar Loosdrecht en Nederhorst den Berg. In Kortenhoef is ‘t Wijdehuis vanaf januari een dagdeel per week extra open.

’t Wijdehuis is er voor iedereen die buurtgenoten wil ontmoeten of een steuntje in de rug nodig heeft. Er zijn wekelijke ontmoetingsgroepen voor onder andere mensen met beginnende dementie of mantelzorg. Ook zijn er vrije inloopochtenden. Eind januari 2018 opent ’t Wijdehuis in Nederhorst den Berg in het Sociaal Cultureel Centrum. Medio februari 2018 opent ’t Wijdehuis in Loosdrecht in het Drieluik.

Na een succesvolle start in april 2017 van ’t Wijdehuis in appartementencomplex Veenstaete (ingang Parklaan) in Kortenhoef, stelde de gemeenteraad geld beschikbaar om ontmoetingsplekken te realiseren in alle kernen van Wijdemeren. De Wijdehuizen zijn een initiatief van Versa Welzijn, Inovum, King Arthurgroep en gemeente Wijdemeren. Meer informatie: www.wijdemeren.nl/wijdehuis.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief