WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inloopspreekuur Administratie
Wijdemeren, wo 13 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Iedere vrijdag kunnen inwoners van Wijdemeren terecht tijdens het gratis inloopspreekuur van Versa Welzijn voor hulp bij invullen van formulieren.

persbericht

Inloopspreekuur Administratie voor Elkaar, ook voor u!

Iedere vrijdag kunnen inwoners van Wijdemeren terecht tijdens het gratis inloopspreekuur van Versa Welzijn op de Lindelaan 98, 1231 CN Loosdrecht. Het spreekuur wordt gehouden van 09.30 – 11.00 uur  (met uitzondering van schoolvakanties).

Tijdens dit spreekuur worden vragen over (financiële) administratie en beantwoord en wordt geholpen bij het invullen van (digitale) formulieren.

Het bijhouden van een administratie en het invullen van (digitale) formulieren kan lastig zijn en vragen oproepen. Een vrijwilliger van Versa Welzijn helpt snel en efficiënt bij vragen over administratie en/of formulieren. De privacy van de hulpvrager is hierbij gewaarborgd. Let op: wij nemen het niet van u over, u blijft zelf verantwoordelijk.

Vrijwilligers helpen bij het ordenen en opzetten van een administratie. Hierdoor wordt overzicht gekregen over inkomsten en uitgaven. Zo nodig regelt/controleert de vrijwilliger de bankzaken van de hulpvrager. Als u twijfelt over het door u ingevulde formulier, bijvoorbeeld voor het aanvragen van toeslagen of heffingskortingen, kijkt een vrijwilliger graag even met u mee. Ook met vragen over andere financiële regelingen kunt u bij de vrijwilligers terecht.

Het digitaal inschrijven of regelen van zaken bij banken en overheidsinstanties kan problemen geven omdat niet iedereen vaardig is met een computer of een computer thuis heeft. Ook hiervoor kunt u terecht tijdens dit spreekuur. Denk aan inschrijven en online reageren op Woningnet of een aanvraag doen bij de Voedselbank.

Kom langs bij het inloopspreekuur met uw vragen over formulieren en regelingen. Neemt u al uw financiële administratie mee? Dan gaat u weer ‘opgeruimd’ naar huis met uw administratie overzichtelijk in mappen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief