WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstbenefiet in Nigtevecht
Nigtevecht, wo 13 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Kom alvast in de kerstsfeer en geniet morgenavond van een warme, muzikale winteravond in het sfeervolle kerkje van Nigtevecht.

persbericht

14 december Kerstbenefiet met Michiel Borstlap
in de kerk van Kerk Nigtevecht

Kom alvast in de kerstsfeer en geniet op donderdag 14 december van een warme, muzikale winteravond in het sfeervolle kerkje van Nigtevecht. Pianist en Nigtevechter Michiel Borstlap trakteert u er samen met zangeres Simone Roerade op een onvergetelijke muzikale avond met een jazzy, soul en R&B touch.

Pont vaart

Speciaal voor het deze bijzondere gelegenheid vaart de pont van Nederhorst den Berg naar Nigtevecht voor, de afvaart is om 19:30 uur. Terugvaart in overleg.

Programma

Als gast op deze avond wordt u bij de ingang van de kerk opgewacht door een groep Carol Singers die zo uit het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens lijken te zijn gewandeld. Opgewarmd door een glaasje glühwein nemen ze u daarna mee naar binnen voor een aantal traditioneel Engelse kerstgezangen. Na de Carol Singers zullen jonge muzikale talenten uit Nigtevecht een aantal nummers spelen, waarna u in de pauze geniet van een hapje en een drankje in een tent die speciaal voor de gelegenheid bij de kerk wordt neergezet. Na de pauze volgt het hoofdprogramma waarin Michiel Borstlap zangeres Simone Roerade een aantal eigentijdse arrangementen van kerst-traditionals ten gehore zullen brengen.


Michiel Borstlap

Opbrengst voor Nigtevechtse jeugdverenigingen

De opbrengst van het concert wordt verdeeld onder de verschillende jeugdafdelingen van de Nigtevechtse sportverenigingen en het Nigtevechts Leerorkest waarin leerlingen in de basisschoolleeftijd een muziekinstrument kunnen leren spelen. De leerlingen krijgen les op school en treden soms ook samen op, zoals bij het Muziekfestival Nigtevecht afgelopen zomer.

Kaartjes voor deze kerst benefiet kosten zestig EURO, inclusief hapjes en drankjes.  Op de site www.muziekfestival-nigtevecht.nl  kunnen kaarten gekocht worden en staat alle informatie over het concert.

Koop hier uw e-tickets

Kaarten zijn ook los verkrijgbaar Cha Cha Damesmode in Weesp en zijn verkrijgbaar bij Nº100Eten & Drinken, Attent Van den Bosch en Bakker in Nigtevecht, Sigarenmagazijn De Beurs in Loenen en Boekhandel Van Kralingen in Breukelen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief