WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wietske Heeg Gem.secretaris
Wijdemeren, za 9 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Afgelopen week is Wietske Heeg gestart als gemeentesecretaris van Wijdemeren. Zij volgt Jan Visser in die functie op.

De gemeentesecretaris is het hoofd van het ambtelijk apparaat van een gemeente. Uit dien hoofde is die functionaris ook onderdeel van het college van B&W.

persbericht

Wietske Heeg gestart als gemeentesecretaris Wijdemeren

Afgelopen week is Wietske Heeg (49) gestart als gemeentesecretaris van Wijdemeren.


Gemeentesecretaris Wietske Heeg.

Ze heeft veel zin in haar nieuwe functie: “afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een plan voor het versterken van de organisatie. Als gemeentesecretaris lever ik de komende jaren graag m’n bijdrage aan de realisatie ervan, al dan niet in samenwerking met andere gemeenten. Het is daarbij belangrijk dat de dienstverlening aan de inwoners van Wijdemeren op peil blijft of verbetert.”

De ambtelijke organisatie van Wijdemeren bestaat sinds 1 december 2017 uit vijftien teams, twee directeuren en een gemeentesecretaris. Met deze organisatieaanpassing is de eerste stap in het versterken van de ambtelijke organisatie gezet. Het plan van aanpak voor de organisatieontwikkeling loopt door tot en met 2019 en zal zich verder richten op het ontwikkelen van medewerkers en management, het optimaliseren van de werkprocessen, het versnellen van de invoering van het zaakgericht werken, het verbeteren van de informatisering, het financieel beheer en de huisvesting.

Juridische achtergrond

Wietske Heeg werkt sinds 2011 bij Wijdemeren als afdelingshoofd Dienstverlening en sinds januari 2015 als afdelingshoofd Sociaal Domein. Ze werkte eerder als jurist en als directeur bedrijfsvoering bij Het Juridisch Loket.  De nieuwe gemeentesecretaris van Wijdemeren woont in Mijdrecht, is getrouwd en heeft twee kinderen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief