WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Levenservaring Helpt!
Nederhorst den Berg, za 26 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De KBO, Katholieke Bond van Ouderen, organiseert op 2 september op het Willie Dasplein in Nederhorst een vrijblijvend advies als u raad nodig heeft.

De gedachte is dat ouderen hun levenservaring delen met jongere inwoners van 16 tot 65 jaar op elk gebied. Zij zitten er klaar voor!

ingezonden brief

Raad nodig? Advies? Vraag het de Ouden!

Heeft u in uw leven alles op orde? (Echt? Wat saai!) Of zit u toch nog met vragen? Bijvoorbeeld over uw liefdesleven. Over keuzes die u moet maken. Over uw financiën.

Wilt u wel eens horen hoe een ouder en mogelijk wijzer iemand daarover denkt? Kom dan op zaterdag 2 september tussen 10 en 12 's ochtends naar het plein in Nederhorst den Berg. Bij de muziektent vindt u de Raad van Ouden, een paar verstandige mensen met (opgeteld) ruim vier eeuwen levenservaring. (Ruim 400 jaar: denk Slag bij Nieuwpoort.) Zij geven gratis advies. Over alles. Echt alles? Ja, heus. Let wel: zij richten zich specifiek op mensen in de leeftijd 16 tot 65. Die hebben nog veel te leren. (Sommige senioren trouwens ook.)

Als er die zaterdag niemand met vragen komt, dan concluderen zij dat mensen in Wijdemeren eigenwijs zijn. Dan drinkt de Raad gewoon gezellig koffie uit meegebrachte thermosflessen. Maar ook dan kan iedereen even aanschuiven.  De Raad van Ouden is een initiatief van de KBO, de Katholieke Bond van Ouderen.

Cor Koster, voorzitter gezamenlijke ouderenbonden

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief