WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
J. Aalberts
Loosdrecht, do 27 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Mevrouw C.T. Lamme-Bottelier uit Loosdrecht (66):
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Lamme-Bottelier staat bekend als een maatschappelijk zeer betrokken persoon. Zo zet zij zich al meer dan 40 jaar in voor de Nederlands Gereformeerde Kerk Loosdrecht. Door de jaren heen vervulde ze enthousiast diverse functies en bood de helpende hand bij vele activiteiten.

Ook gaf ze leiding en uitvoering aan de diverse kinder- en jeugdclubs, stak ze 25 jaar lang vele uren in de organisatie van de kinderbijbelvakantieclub en is ze onmisbaar bij de organisatie van de jaarlijkse planten- en boekenmarkt. Bovendien is zij lid van de werkgroep liturgie en bijzondere diensten en de (Interkerkelijke) Evangelisatie commissie. Een decennium lang kon men op haar rekenen bij het vervullen van de drempeldienst en het onderhoud en schoonmaken van de kerk.

Ook buiten de kerk was en is mevrouw Lamme-Bottelier actief. Bij de Historische Kring Loosdrecht (HKL) zet ze zich al meer dan 11 jaar in. Voor hen verricht ze secretariaatswerkzaamheden, beheert ze de gehele ledenadministratie en is ze gastvrouw. Bij de kleuterschool “Ons eigen Honk” en de Terpstraschool was zij jarenlang een trouwe vrijwilligster bij uiteenlopende activiteiten.

Naast alle praktische hulp is mevrouw Lamme-Bottelier ook een sociaal bewogen mens. Ze heeft een open oog voor mensen en bezoekt hen die alleen zijn of die het moeilijk hebben. In deze situaties weet ze de juiste dialoog te vinden. Bij Verpleegtehuis De Beukenhof begeleidt zij activiteiten en helpt zij bij de maandelijkse lezing van de Historische Kring.

Terug naar het nieuws

foto
Wijdemeren
editor
Rik Jungmann
volgende
vorige
Terug > nieuws