WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inschrijven Loosdrecht Beach
Loosdrecht, ma 3 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vandaag is de inschrijving voor het 33e Loosdrecht-Beachtoernooi op 16 en 17 juni geopend.

persbericht

Inschrijving 33e Loosdrecht-Beachtoernooi van start

Voor maar liefst de 33e keer organiseert de volleybalvereniging LoVoC het in Loosdrecht en Wijde-omgeving meer dan bekende De Schakel-beachtoernooi.

Vanaf 3 april is de inschrijving voor dit toernooi geopend. Geen inschrijffomulier ontvangen, dan is dat vanaf deze datum terug te vinden op www.loosdrechtbeach.nl.

Nadat op vrijdagmiddag 16 juni de jeugdleden hun toernooi hebben gespeeld, gaan op  vrijdagavond de beachbadmintonners weer aan de slag op de 200 kubieke meter zand, dat gestort wordt op het parkeerterrein voor sportzaal Eikenrode in Loosdrecht. Op zaterdag 17 juni zijn de beachvolleyballers aan de beurt waarvoor ook vijf velden worden opgebouwd.

Naast het sportieve gedeelte zijn er dit jaar opnieuw diverse andere activiteiten, die een bezoek aan dit inmiddels traditionele Loosdrechtse evenement aantrekkelijk maken.
Dit beachtoernooi zal uiteindelijk op de zaterdag worden afgesloten met een live optreden van een bekende Nederlandstalige zanger.

Elk jaar is de animo groter dan de 56 volleybal- en 36 badmintonteams die maximaal geplaatst kunnen worden, dus snel inschrijven want vol is vol!

Voor inschrijfmogelijkheden, sponsorkansen en info:  www.loosdrechtbeach.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief