WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zuidereinde 4 Maanden Dicht
's-Graveland, za 1 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het Zuidereinde Zuid in 's-Graveland wordt vanaf maandag t/m 4 augustus afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

Zolang kruising met de Emmaweg open is, kan verwacht worden dat die weg een veel sterker verkeersaanbod zal krijgen.

persbericht

Wegafsluiting Zuidereinde Zuid

Het Zuidereinde Zuid wordt heringericht van de Emmaweg tot aan de J.H. Burgerlaan. Van 3 april t/m 4 augustus is de weg afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.


Het deel van het Zuidereind waar de komende maanden de stremming is.

De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van het asfalt, fundering, parkeerstrook en trottoirs. Vervolgens wordt de nieuwe weg aangelegd. Het in te richten deel van het Zuidereinde wordt opgedeeld in werkvakken en in fases uitgevoerd. De woningen ter hoogte van de herinrichting blijven te voet bereikbaar. Het overige deel van het Zuidereinde blijft bereikbaar voor aanwonenden vanaf de Smidsbrug.

De kruispunten met de Beresteinseweg, het Kininelaantje en de Emmaweg zijn voor een bepaalde periode afgesloten. De exacte planning is op dit moment nog niet bekend. Actuele informatie tijdens de uitvoering kunt u vinden op onze projectpagina Zuidereinde Zuid.

Omleidingsroute

Er worden omleidingsroutes ingesteld. Het doorgaand verkeer wordt geleid via de Leeuwenlaan, ’s-Gravelandseweg, Geert van Mesdagweg, Vreelandseweg en N201.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
site Wdm
foto
Google Maps
auteur
site Wdm
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief