WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeren Beach Event
Kortenhoef, di 21 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Komend weekend wordt de parkeerplaats van Sporthal De Fuik is deze week met ruim 300 kub zand omgedoopt tot 'Wijdemeren Beach' voor verschillende beachsporten.

persbericht

Komend weekend: Wijdemeren Beach Event!

Aankomend weekend organiseren ODIS Volleybal, SV ’s-Graveland en TV Westerveld het Wijdemeren Beach Event. De parkeerplaats van Sporthal De Fuik is deze week met ruim 300 kub zand omgedoopt tot “Wijdemeren Beach”.

Meer dan 75 teams hebben zich al ingeschreven en dat  betekent dat er ruim drie honderd sporters zullen deelnemen aan de verschillende zomersporten.  Heeft u zich niet ingeschreven? Geen nood: ook kijken onder het genot van een hapje en een drankje op het terras van Dirk’s Sportcafé is een aanrader. Er hangt ieder jaar een gezellige zomerse sfeer, met relaxte zomermuziek, zomerse drankjes en hopelijk een lekker zonnetje. De jeugd kan zich voor zondag nog aanmelden voor het Panna Knock Out voetbal. Dit toernooi start zondag om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 13.30 uur kunnen deelnemers zich ter plekke inschrijven.

Het gehele programma voor het weekend is als volgt:

Vrijdagavond 24 juni van  17.00 tot 22.00 uur: Beachtennis

Een relatief nieuwe maar bijzonder spectaculaire tennisvariant in wedstrijden van 2 tegen 2 (heren, dames, jongens en meisjes, geen mix). Met een speciaal beachtennisracket en een wat lichtere, zachte bal. 

Zaterdag 25 juni van 9.30 tot 17.30 uur: Beachvolley

Op zaterdag organiseert ODIS Volleybal haar 5e Beachvolleybal toernooi. Dit toernooi wordt vooral gekenmerkt door de “plezierfactor”. Hoewel iedereen natuurlijk wel wil winnen, is het pas een geslaagd evenement als iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Zondag 26 juni van 12.30 tot 17.00 uur: Footvolley

Op zondag is het de beurt aan SV ’s-Graveland voor het footvolley. In teams van vier personen heb je één opdracht: zorg ervoor dat de bal niet op jouw helft op de grond komt maar wel op die van de tegenstander. En vooral: gebruik daarbij niet je armen en handen. Dit jaar naast 20 teams met vooral heren, ook een aparte poule met damesteams!

Zondag 26 juni van 14.00 tot 17.00 uur: Panna Knock out

Ook voor de jeugd is er iets te doen op zondag: jongens en meisjes, zowel beginners als gevorderden van 8 t/m 18 jaar, kunnen elkaar uitdagen voor de “Panna Knock Out”, een 1 tegen 1 duel in sporthal De Fuik in Kortenhoef. Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 13.30 uur kunnen deelnemers zich ter plekke inschrijven..

Voor meer informatie, kijk gerust eens op de website www.wijdemerenbeach.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief