WIJDEMEERSE WEBKRANT
Open Middag VG en V
Wijdemeren, za 11 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreek (VG&V) verwelkomt zondag 19 juni vluchtelingen, vrijwilligers en buurtgenoten tijdens een open middag.

Wij veronderstellen dat het adres te vinden is in Hilversum, aangezien er, voorzover wij weten, geen Geuzenweg in de kernen van Wijdemeren bestaat.... Red. WWK

persbericht

Wereldcafé voor buurtbewoners en vluchtelingen

De Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreek (VG&V) verwelkomt zondag 19 juni vluchtelingen, vrijwilligers en buurtgenoten en iedereen die geïnteresseerd is in het werk van Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreek in Buurthuis De Geus, Geuzenweg 84, tijdens een open middag.

In dit ‘Wereldcafé VG&V’, waarin vluchtelingen hun hapjes en drankjes uit de wereldkeuken serveren, kunnen de mensen tussen 12.00 en 15.00 uur aanschuiven voor een ‘Meet & Greet’ met vluchtelingen en vrijwilligers. Zo kunnen zij kennismaken met vluchtelingen, vrijwilligers en hun samenwerking.

VG&V is een jonge en enthousiaste organisatie die vluchtelingen in Hilversum en Wijdemeren steunt bij het maken van een nieuwe start. De werkgroep doet dit via maatschappelijke begeleiding, taallessen en loopbaanbegeleiding voor vluchtelingen die een status hebben gekregen en hier gehuisvest zijn.

Deze middag sluit aan bij Wereldvluchtelingendag op maandag 20 juni. Dan wordt wereldwijd aandacht geschonken aan het lot van vluchtelingen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief