WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuws Bruisend Ankeveen
Ankeveen, vr 8 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Bruisend Ankeveen stuurt in arren moede maar een bericht na naar de B keuze van de media, de WWK, omdat de A keuze, het WW, het kennelijk liet afweten.

persbericht

Beste Ankeveners en klanten van de markt,

Bruisend Ankeveen wenst u allen een gelukkig en gezond 2016 toe.

Op de lichtjesmarkt hebben we, vanwege zijn pensionering, afscheid genomen van Ketelaar, onze groenteman vanaf het eerste uur. Wij wensen hem nog een fijne periode toe en hopen dat hij daar in goede gezondheid van genieten mag.

Helaas is in het Wijdemeren Weekblad ons stukje kopij over de nieuwe groentekraam op de markt niet geplaatst deze week, vandaar toch nog maar even dit bericht.

Morgen komt de firma “Sou Delicatessen & Fruit” op de markt met groenten en fruit. Op 23 december hebben ze reeds een keer proefgedraaid en ze hebben er zin in. We heten ze van harte welkom en hopen op een langdurige samenwerking.

Natuurlijk hopen we dat jullie dan ook (weer) op de markt zijn om kennis te maken en je boodschappen te doen.

Je kunt voor het gehele bericht maar, ook voor veel foto's van 2015, natuurlijk ook op onze site kijken www.bruisendankeveen.nl

Bruisend Ankeveen

Had het Weekblad Wijdemeren de kopij van Bruissend Ankeveen wel gepubliceerd, dan had u bovenstaand bericht niet hier zien staan...

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief