WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Stand up Comedy Nigtevecht
Nederhorst den Berg, ma 29 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdag 12 maart met de pont naar Nigtevecht, naar stand up comedy: Kees van Amstel,  na afloop after party met DJ Ruud Jacobs.

persbericht

Stand up Comedy: Kees van Amstel

Zaterdag 12 maart met de pont naar stand up comedy: Kees van Amstel,  na afloop after party met DJ Ruud Jacobs.

Speciaal  voor deze avond stand up comedy gaat de pont tussen Nederhorst den Berg  en Nigtevecht weer varen, de afvaart is om 20:00 uur, terugvaart in overleg. Zaterdag 12 maart komt Kees van Amstel naar het Dorpshuis. Kees was onder meer één van de schrijvers van  de speech van Mark Rutte op het Correspondents' Dinner. Verder is hij tekstschrijver voor Spijkers met Koppen en één van de breinen achter de tv-programma’s Dit was het Nieuws en Koefnoen. Als lid van de Comedy-Train trad hij op met cabaretiers als Najib Amhali, Jan Jaap van de Wal en Eric van Sauers. Met zijn eerste programma “Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden” had Van Amstel veel succes, een tweede programma kon niet uitblijven: “De man die ik niet wilde worden “ is de titel van zijn tweede avondvullende show. Kees van Amstel: Visueel, droogkomisch, dynamisch , hilarisch, met improvisatie en herkenbare verhalen met veel aandacht voor vlijmscherpe grappen. Met zijn cynische ondertoon weet hij iedere keer weer te verrassen. Het NRC schreef over zijn vorige voorstelling: "Zelfs wanneer hij geen grap vertelt, boeiend om naar te luisteren…". De Gelderlander schreef: "Een hilarische act, getuigt van knap improvisatie vermogen".

Kaarten á € 18,- zijn verkrijgbaar  bij Cha Cha Damesmode in Weesp en de bakker en de Attent in Nigtevecht, telefonisch reserveren op 0294-252506, of e-tickets via www.cabaret-nigtevecht.nl. De aanvang van de voorstelling is 20:30 uur. Op de website www.cabaret-nigtevecht.nl kunt u  online tickets kopen.

Zaterdag  12 maart is de laatste voorstelling van het seizoen en kan er weer  ingeschreven worden voor het nieuwe cabaretseizoen, traditioneel gecombineerd met een after party. Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan nu al via de mail: bgoes@goesconsult.nl, of telefonisch op 0294-252506. Nieuwe inschrijvingen zijn van harte welkom. De vijf voorstellingen voor het seizoen 2016 -2017 worden 12 maart bekend gemaakt.

After party met DJ Ruud Jacobs.

Na afloop van de voorstelling van Kees van Amstel  is er weer de weer de gratis toegankelijke after party, ditmaal met DJ Ruud Jacobs. Ruud was oprichter en eigenaar van de vermaarde platenzaak Boudisque in Amsterdam. Hij bezit een enorme collectie tracks op zowel vinyl, cd als laptop. Ruud is een regelmatige gast  dj op festivals en evenementen.  De start is rond 22:30 uur, met dank aan de sponsoren Kees Neervoort (Bouwmanagement en Dorpsraad Nigtevecht), Het Vechtse Verbond (Mieke Hoek), Annamapa (Annelieke  Sijbesma), Pauline Hoogland Ostheopate, Henri Schoonhoven (cv’s, badkamers en dakbedekking) en Alfred Kersbergen (beheerder Dorpshuis).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief