WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Start Bouwrijp maken Oppad
Oud Loosdrecht, do 11 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op maandag 15 februari start de gemeente Wijdemeren met het bouwrijp maken van het terrein rond het Trefpunt aan het Oppad in Oud-Loosdrecht.

persbericht

Start bouwrijp maken Oppad

Op maandag 15 februari start de gemeente Wijdemeren met het bouwrijp maken van het terrein rond het Trefpunt aan het Oppad in Oud-Loosdrecht. Naar verwachting kan de bouw van de 9 rijwoningen en een vrijstaande woning na de zomervakantie beginnen.

Het bouwrijp maken bestaat uit:

  • sloop het Trefpunt;
  • kappen bomen en struiken op het terrein en langs het Oppad;
  • verwijderen verharding en verlichting;
  • saneren van een bodemverontreiniging door het afgraven van het bouwterrein tot ca. 1 meter diepte en aanvullen met nieuwe grond.

Deze werkzaamheden duren tot uiterlijk 1 juni 2016. Gedurende deze periode zal het Oppad enkele malen tijdelijk voor het verkeer worden afgesloten. De woningen aan Oppad en Drie Kampjes zijn dan bereikbaar via Bleekveld en Drie Kampjes. Zo nodig zal aan het Bleekveld, tussen Drie Kampjes en Oud-Loosdrechtsedijk, een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld.

Bouw woningen

Na de zomervakantie 2016 start naar verwachting de bouw van de woningen. Voor die tijd worden de uitgewerkte tekeningen voor de woningen tijdens een inloopbijeenkomst gepresenteerd. In het laatste kwartaal van 2016 en het eerste kwartaal van 2017 vindt vervolgens het verplaatsen van nutsleidingen, het vernieuwen van de riolering en herinrichten van het Oppad plaats. Het herinrichtingsplan is met omwonenden besproken en zal tijdens de inloopbijeenkomst in te zien zijn.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief