WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ongefundeerd en Onterecht
Kortenhoef, za 6 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Douwe van Essen las met voldoening De Zijlijn over het commentaar van de hand van Casper van den Broek dat vanmorgen in de Gooi en Eemlander stond.

ingezonden brief

Beste Rik,

Met plaatsvervangende trots heb ik je verslag gelezen. Recht uit je hart, niet ingehouden, maar terecht flink van leer getrokken tegen Casper van den Broek van de Gooi- en Eemlander die er echt niets van begrijpt. Veel erger nog, die als een echte Telegraafjournalist ongenuanceerd, ongefundeerd en volkomen onterecht onze uiterst integere burgemeester beticht van complottheoriën.

Dan hebben we het wel over een burgemeester die zijn positie kent en de gemeenteraad op zeer terughoudende wijze om steun vraagt voor de opvang van asielzoekers in Wijdemeren. Notabene omdat de meeste gemeentes van dit welvarende gebied (mogelijke) protesten van inwoners belangrijker vinden dan de hulp aan al die mensen uit oorlogsgebieden. We zouden toch eens een heel klein beetje van onze welvaart moeten inleveren om deze mensen een menswaardig bestaan te verschaffen. Wat ben ik blij bij Wijdemeren te horen!

Het samengaan van Wijdemeren met Hilversum is mijns inziens door deze gebeurtenissen verder weg dan ooit! We kunnen eindelijk een keer trots zijn op onze gemeenteraad, maar in het bijzonder onze burgemeester, Martijn Smit. Koester wat je hebt en wantrouw mensen die zichzelf en mensen met een grote bek belangrijker vinden dan onze medemens in nood.

Met vriendelijke groet,

Douwe van Essen
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief