WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sluiting DB Enquête
Wijdemeren, do 19 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zondag sluit de enquête van DorpsBelangen over samenwerking, zelfstandigheid en fusie van Wijdemeren. Tot nu toe zijn er enkele honderden kaarten ingezonden.

Sluitingstijd

Jan Jaap de Kloet liet de WWK zojuist weten dat het sluitingstijdstip voor het inzenden van de antwoordkaarten is gesteld op aanstaande zondag om een uur of vijf, in ieder geval voor de laatste lichting van Post NL.
De mogelijkheid om op de website van DorpsBelangen te stemmen gaat zondagavond om 24.00 uur dicht.

Veel toelichtingen

DorpsBelangen is zeer tevreden met het resultaat. Er zijn circa zeshonderd kaarten ingezonden. Op die kaarten werd heel veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om er een opmerking bij te plaatsen. Die mogelijkheid werd ook veelvuldig gebruikt om de gegeven antwoorden iets bij te stellen. Bijvoorbeeld: "U vraagt naar samenwerking met Stichtse Vecht en Weesp." De toelichting: "Ik ben voor samenwerking met Weesp, maar niet met Stichtse Vecht. Volgens De Kloet zijn er uit dit soort opmerkingen en aanvullingen waardevolle gezichtspunten naar voren gekomen. Ook in de zin van "ik wil dit, maar als dat gebeurt, dan wil ik liever dat". De algemene tendens is vergelijkbaar met de stemming tijdens de dorpsavonden, tegen fusie met Hilversum.

Filteren IP adressen.

Bij de digitale formulieren hebben sommigen in het toelichtingveld hun naam gegeven en op een tweede veld bijv. die van hun echtgenote, waarmee aangegeven werd dat er terecht twee of meer keer gestemd werd. De complete uitslag, die digitaal binnen kwam, wordt met een database gesorteerd en gefilterd om snel de dubbele IP nummers eruit te halen en daarvan te kunnen beoordelen of zij te goeder trouw zijn of niet.

bron
DB
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief