WIJDEMEERSE WEBKRANT
B en W komen naar u toe!
Ankeveen, ma 13 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Volgende week dinsdag komt het college van B en W naar Kortenhoef. Op 19 mei wordt Ankeveen bezocht. Maar er is nog geen vergaderlokatie daar gevonden. Help!

Dat laatste kan toch niet zo moeilijk zijn. In het Wapen van Ankeveen, bij de IJsclub, ASV, de Vriendschapskring of de Dillewijn. Om er maar een paar te noemen. Plekken genoeg.

persbericht

Het college spreekt inwoners Kortenhoef en 's-Graveland graag

Op dinsdag 21 april vergaderen burgemeester en wethouders in de Curtevenneschool, Parklaan 3 in Kortenhoef. Daarna zijn na schooltijd inwoners van Kortenhoef en 's-Graveland tussen 14.00 en 15.00 uur welkom om vragen, zorgen of ideeën met het college te delen. Kom langs!

Na afloop brengt het college een werkbezoek aan Intratuin in Kortenhoef.

Vergaderlocatie Ankeveen gezocht

In 2015 vergaderen burgemeester en wethouders acht keer in één van de dorpskernen van Wijdemeren. Op dinsdag 19 mei vergadert het college in Ankeveen. Bedrijven, verenigingen of instellingen uit Ankeveen worden van harte uitgenodigd hun locatie aan te bieden als vergaderlocatie. Het is belangrijk dat er een (besloten) vergaderruimte voor zes personen is. Aanmelden kan bij het bestuurssecretariaat, telefoon (035) 65 59 517 of bestuurssecretariaat@wijdemeren.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief