WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Varen in Loosdrecht
Loosdrecht, za 4 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Burgemeester Smit van Wijdemeren ontvangt het eerste exemplaar van het nieuwe gratis magazine 'Varen In Loosdrecht'.

persbericht

Varen in Loosdrecht

Burgemeester Smit van Wijdemeren ontvangt het eerste exemplaar van het nieuwe gratis magazine ‘Varen In Loosdrecht’.

Zaterdag 28 maart j.l. heeft Burgemeester Smit van de gemeente Wijdemeren het eerste exemplaar van het nieuwe en gratis magazine ‘Varen In Loosdrecht’ ontvangen uit handen van Amber van Hensbergen, initiatiefnemer van het magazine, in De Serre aan de Loosdrechtse Plassen.

'Varen in Loosdrecht’ gaat over de Loosdrechtse Plassen als watersportgebied en natuurgebied; mooi, centraal gelegen en betoverend. Over de watersportbedrijven die hun activiteiten op en rond de Loosdrechtse Plassen hebben: rondvaartbedrijven, sloep- en zeilbootverhuur, zeilscholen etc. Met natuurlijk tips over de beste manieren om de plassen te beleven. Terrassen en restaurants met uitzicht op de plassen. De evenementen die op en rond de plassen plaatsvinden, waaronder de Gondelvaart en het Jazzfestival en natuurlijk algemene informatie over varen op het water: (weer)apps voor op je telefoon, kleding en brug- en sluistijden.

‘Varen In Loosdrecht’ is als magazine op diverse plaatsen verkrijgbaar, en daarnaast als gratis e-magazine te vinden op www.varen-in-loosdrecht.nl. Het magazine kan daar ook gedownload worden, voor wie dat prettiger vindt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief