WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Special Heroes Day
Wijdemeren, ma 22 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Tweehonderd leerlingen van het speciaal onderwijs hebben tijdens de Special Heroes Day op 19 september verschillende sporten beoefend.

persbericht

Special Heroes Day groot succes

Tweehonderd leerlingen van het speciaal onderwijs hebben tijdens de Special Heroes Day op 19 september verschillende sporten beoefend.

In Naarden in Sportcentrum De Lunet en op de velden bij NVC en Hockeyclub Naarden was het een gezellige drukte van kinderen die enthousiast een nieuwe sport uitprobeerden of probeerden hun eigen grenzen te verleggen.

Aan de Special Heroes Day deden leerlingen van De Mozarthof, Mytylschool De Trappenberg, en de Klimopschool mee. Tijdens deze dag konden de leerlingen verschillende sport workshops volgen (o.a. dans, turnen, boccia) of meedoen aan een voetbal toernooi. Juist voor deze kinderen, voor wie sporten niet altijd vanzelfsprekend is, is de sportdag een waar evenement. De blije gezichten en trotse verhalen gaven aan hoezeer deze kinderen hebben genoten van deze dag. Als afsluiting ontvingen alle deelnemers een medaille als aandenken aan deze zeer geslaagde Special Heroes Day.

Aan deze dag werkten een groep medewerkers van Nike, trainers van de sportverenigingen en studenten van ROC Sport en Bewegen Hilversum mee. Daarnaast werd financiële ondersteuning geboden door Rabobank Noord Gooiland / Hilversum / Vecht en Plassen, de Johan Cruyff Foundation en Sportcentrum De Lunet. Dankzij deze ondersteuning is de Special Heroes Day een geweldige ervaring geworden voor de leerlingen en kon iedereen voor 1 dag een held zijn!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief