WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kees Haverkamp
Nederhorst den Berg, vr 19 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Dinsdagavond 16 september is Kees Haverkamp (66) overleden. Kees Haverkamp was in de vorige raadsperiode raadslid voor het CDA en daarvoor jarenlang actief binnen het CDA.


Kees Haverkamp

(Tekst van de website van het CDA Wijdemeren)

Dinsdagavond 16 september is Kees Haverkamp (66) overleden. Kees was jarenlang actief binnen het CDA. Zowel provinciaal als plaatselijk heeft hij menige functie vervuld binnen onze partij.

Het penningmeesterschap en zijn kennis van financiën liepen als een rode draad door al deze functies heen. In de periode tussen 1981 en 2012 was Kees penningmeester in het provinciaal bestuur van het CDA Noord-Holland, penningmeester van het provinciaal campagneteam, penningmeester van de provinciale afdeling CDA Overijssel en penningmeester van de CDA Kamerkring Haarlem.

Gemeenteraadslid

Binnen het CDA Wijdemeren was Kees vanaf 2006 lid van de schaduwfractie, vanaf 2008 fractieassistent en tussen januari 2009 en maart 2014 raadslid. Kees heeft gedurende al deze jaren zijn kennis en energie ingezet binnen onze afdeling en binnen onze partij. 

Gouden CDA-speld

Zijn verdiensten voor het CDA bleven niet onopgemerkt: in 2012 kreeg Kees de Gouden CDA-speld, de hoogste onderscheiding binnen het CDA. Kees deed zijn raadswerk met hart voor onze mooie gemeente Wijdemeren. Wij zijn Kees dankbaar voor al zijn inzet binnen onze partij.

Buitengewoon ambtenaar

Niet alleen door een actieve rol in de politiek toonde Kees zijn betrokkenheid met de samenleving. Kees vervulde ook verschillende andere functies op kerkelijk en maatschappelijk gebied. Met veel plezier heeft hij als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand menig huwelijk in onze gemeente voltrokken. Kees was via deze functies ook zeer betrokken bij zijn woonplaats Nederhorst den Berg.

Met trots sprak Kees altijd over zijn gezin. Onze gedachten gaan bij dit grote verlies uit naar zijn vrouw Paulien en de kinderen. Wij bidden dat God hen met liefde omringt, troost en kracht geeft om dit verlies te dragen. 

De uitvaart is maandag 22 september om 14.30 uur in de Willibrordkerk in Nederhorst den Berg.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
website CDA
foto
Douwe van Essen
auteur
CDA
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief