WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boekenmarkt Kerk N.-einde
's-Graveland, ma 8 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 20 september is er weer een grote boekenmarkt in de kerk aan het Noordereinde. De opbrengst is voor de restauratie van de kerktoren.

persbericht

Grote boekenmarkt voor de restauratie van de kerktoren

Op 20 september is er weer een grote boekenmarkt in de kerk aan het Noordereinde. De boekenmarkt wordt georganiseerd door Klaas Pranger die de afgelopen tijd heel druk is geweest met het selecteren en rubriceren van de duizenden boeken die ons geheel belangeloos door veel particulieren werden aangeboden.

Klaas Pranger: We zijn deze keer extra kritisch geweest bij het selecteren; we hebben extra gelet op het beschadigingen en de gangbaarheid van de boeken. Het is werkelijk een unieke kans om voor weinig geld uw boekenkast aan te vullen. De boeken kosten € 3,-. voor mooie en / of recente uitgaven en € 1,-. voor overigen. Bijzondere boeken zijn apart geprijsd .Voor de liefhebbers zijn er veel zeer recente en in prachtige staat verkerende Engelse detectives.

We hopen op een mooie herfstdag, dan kunnen we de boekenmarkt buiten houden.

Komt allen, zegt het voort!

Dus : Prachtige boekenmarkt zaterdag 20 sept. van 9.30 u. tot 15.30 u. Kerk Noordereinde ’s-Graveland. Kortom dé kans om goedkoop boeken in te slaan voor de lange winteravonden en de opbrengst is voor een heel goed doel. Komt allen, zegt het voort!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief