WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Onderscheiding SailWise
Loosdrecht di 2 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

SailWise heeft op het eiland Robinson Crusoe in Loosdrecht op 15 augustus jl. de kwaliteitsonderscheiding Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD! ontvangen.

SailWise biedt ruim 35 jaar betaalbare watersportmogelijkheden voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking en chronisch zieken (ongeveer 75%) en voor mensen met een verstandelijke beperking (ongeveer 25%). De helft via groepsreizen met individuele inschrijving en de helft via verhuur van accommodaties met programma aan groepen zoals instellingen, revalidatiecentra en mytylscholen. Op jaarbasis maken wij ruim 5000 watersportmensdagen met behulp van 2000 vrijwilliger-mensdagen mogelijk op drie accommodaties.

persbericht

SailWise ontvangt Kwaliteitsonderscheiding!

SailWise heeft op 15 augustus jl. de kwaliteitsonderscheiding Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD! ontvangen. Op het eiland Robinson Crusoe werd de onderscheiding door vrijwilliger Tineke Visser overhandigd aan Erica Bakkum, voorzitter van de Raad van Toezicht van SailWise en zelf oud-vrijwilliger.

De kwaliteitsonderscheiding is een keurmerk van Vereniging NOV. Vereniging NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) is van mening dat SailWise het vrijwilligerswerk zo heeft georganiseerd dat vrijwilligers kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten en te ontplooien.

Aan de kwaliteitsonderscheiding is een zelfevaluatie vooraf gegaan, waarbij medewerkers en vrijwilligers van SailWise nauw betrokken waren. "Met hun bijdrage hebben wij dit prachtige resultaat kunnen bereiken". aldus Erica Bakkum. "Sowieso dank aan alle vrijwilligers, die met hun inzet en enthousiasme het mogelijk maken om ons aanbod te kunnen blijven doen. Dat is onbetaalbaar!".

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief