WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Herfstwandeling NM
's-Graveland, do 16 oktober 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Natuurmonumenten organiseert op vrijdag 24 oktober een exclusieve herfstwandeling met de boswachter van 12 km, met een heerlijke lunch op tuinderij Land en Boschzigt.

Wandelen met de boswachter van 12 km...

persbericht

Pracht en praal van de herfst

Natuurmonumenten organiseert op vrijdag 24 oktober een exclusieve herfstwandeling met de boswachter van 12 km, met halverwege een heerlijke biologische lunch op tuinderij Land en Boschzigt. Kom genieten met familie en vrienden van de pracht en praal van de herfst op de ’s-Gravelandse buitenplaatsen en wandel mee! Door de bijzondere verhalen van de boswachter val je van de ene in de andere verwondering.


Natuurmonumenten/Geurt Besselink

De bladeren dwarrelen in de kleuren rood, oranje en bruin langzaam naar beneden. De herfst is begonnen en er zijn overal kastanjes, beukennootjes en paddenstoelen te vinden. De herfst is één van de mooiste tijden van het jaar om te genieten van de van de natuur op de Buitenplaatsen.
‘s Ochtends wandelen we over de landgoederen Land en Bosch, Jagtlust en Gooilust waar natuur en cultuur samenkomen. De boswachter leidt je langs landhuizen, parkachtige bossen, slingerende paden en waterpartijen. Dan is het tijd om te genieten van een heerlijke biologische lunch op tuinderij Land en Boschzigt. De wandeling gaat verder langs de open weilanden en dichte bossen van Hilverbeek. We starten en eindigen bij Hilverbeek. De lunch is halverwege op tuinderij Land en Boschzigt.
Wanneer: vrijdag 24 oktober 2014 - 10:00 uur tot 15:00 uur.
Kosten: Leden Natuurmonumenten € 22,50 en niet-leden € 27,50 (incl. lunch)

Reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen is het nodig om vooraf te reserveren. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief