WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Themabijeenkomst 'Angst'
Wijdemeren, ma 6 oktober 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vijf GGZ-organisaties organiseren op 13 oktober samen een themabijeenkomst voor familie en naastbetrokkenen van iemand met psychische problematiek.

persbericht

Thema-avond: Themabijeenkomst “Angst”

Vijf GGZ-organisaties 1) organiseren op 13 oktober samen een themabijeenkomst voor familie en naastbetrokkenen van iemand met psychische problematiek.

Op maandag 13 oktober 2014 van 19.30-21.30 uur is er een bijeenkomst met als thema: “Angst”. Deze avond sluit aan bij het thema van de Landelijke Dag Psychische Gezondheid.

Er wordt informatie gegeven over de verschillende angststoornissen die mensen kunnen ontwikkelen. Mevrouw. N. Spijksma, klinisch psycholoog / psychotherapeut, gaat voor ons de avond verzorgen. Zij is werkzaam bij het Marina de Wolfcentrum van GGz Centraal. Het Marina de Wolfcentrum biedt een behandeling voor angst- en dwangstoornissen zoals paniekstoornissen, fobieën of hypochondrie. Het Marina de Wolfcentrum biedt verschillende vormen van behandeling: van ambulant tot deeltijd en klinisch. Alle patiënten kunnen daarbij deelnemen aan specifieke behandelmodules.

Informatie

Waar: Rembrandthof, Laan van de Heelmeesters 2, 1211 MS Hilversum
Opgeven vooraf is niet nodig. De bijeenkomst is gratis. U bent van harte welkom.
Wilt u meer weten, bel of mail dan naar één van de organiserende organisaties:

Henk de Niet, Preventiemedewerker Indigo Centraal: 06 10722714 of Infocentrum GGZ, (035) 62 16 009, post@infocentrumggz.nlwww.infocentrumggz.nl

1) GGZ = Geestelijke Gezondheidszorg. De vijf samenwerkende GGZ-organisaties zijn: Ypsilon, Labyrint~In Perspectief, Versa Mantelzorgondersteuning, Infocentrum GGZ en Indigo Centraal.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief