WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Themaochtend Bibliotheek
Loosdrecht, zo 16 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Woensdagochtend organiseert de Bibliotheek een themaochtend samen met de Stichting Vier het Leven en met De Kompanen.

persbericht

Woensdag 19 november van 10.00 – 12.00 uur in De Bibliotheek vestiging Loosdrecht
Themaochtend met Stichting Vier het Leven en De Kompanen

Stichting Vier het Leven brengt ouderen in contact met ervaringen die het leven weer de moeite waard maken. Een avontuurlijke reis waarvoor culturele arrangementen zich bij uitstek lenen.

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar concert- en theatervoorstellingen.

De Kompanen biedt mantelzorg op maat.  De Kompanen biedt begeleiding en ondersteuning aan om de kwaliteit van leven te verhogen en de zelfstandigheid te behouden.
Gezellig samen eropuit, musea bezoeken, vervoer naar het ziekenhuis of de arts, gezelschap, administratieve ondersteuning of maaltijd begeleiding. Ook vervanging van de vaste mantelzorger is een mogelijkheid, wanneer deze even niet beschikbaar is. Afhankelijk van levensstijl en interesses wordt voor u de meest geschikte Kompaan gezocht.

De inloop – en themaochtenden worden iedere eerste en derde woensdag van de maand gehouden. De ochtenden zijn informatief, inspirerend en gezellig. Ook mensen die geen lid zijn van de bibliotheek, zijn van harte welkom!

Op deze ochtenden is er altijd iemand van Seniorweb aanwezig om u te helpen bij vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone.

Zie voor verdere informatie www.debibliotheek.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief