WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Café Doodgewoon
Hilversum, zo 16 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 26 november wordt voor de 5e maal in Hilversum een Café Doodgewoon georganiseerd. Hiermee viert het Café Doodgewoon tevens haar 1-jarig bestaan.

persbericht

Café Doodgewoon in de Gooi en Vechtstreek bestaat 1 jaar

Op 26 november wordt voor de 5e maal in Hilversum een Café Doodgewoon georganiseerd. Hiermee viert het Café Doodgewoon tevens haar 1-jarig bestaan.

Op diverse plaatsen in ons land bestonden al Café’s Doodgewoon. In navolging hiervan opende Café Doodgewoon eind 2013 zijn deuren voor inwoners van de regio Gooi en Vechtstreek. Met gemiddeld 15-20 bezoekers per keer heeft het inmiddels bewezen in een behoefte te voorzien.

Café Doodgewoon is een ontmoetingsplaats voor mensen die meer willen weten over ongeneeslijk ziek zijn. Mensen die zelf ziek zijn, maar ook mantelzorgers, kinderen van (ouder wordende) ouders en andere naasten zijn van harte welkom. In een gemoedelijke sfeer kan men informatie krijgen en ervaringen uitwisselen met andere bezoekers. Per keer wordt er een onderwerp behandeld zoals: ”Wat kan de dokter voor mij doen?”, “Zorg- en wilsverklaringen” en “Kwaliteit van leven”.

Op woensdag 26 november is het thema: “Omgaan met angst en pijn”. Wat is pijn, wat hebben angst en pijn met elkaar te maken en wat kun je zelf doen?

Woensdag 26 november 2014 van 16.00 tot 18.30 uur
Inloopcentrum Viore, Oostereind 115 in Hilversum.
bij info@viore.org of bel 035-6853532.

Het volgende Café Doodgewoon is op 18 februari 2015 met als thema: “alles over het hospice”. Meer info op www.viore.org of  www.palliatievezorggooi.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief