WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
We are Fair Play uitgereikt
Loosdrecht, ma 10 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren reikte voorzitter Wijnand de Leur van Watersportvereniging Het Witte Huis de eerste twee 'We are Fair Play '-oorkondes uit aan Joke van Arkel en Adriaan Otto.

persbericht

Uitreiking van de eerste “We are Fair Play“ oorkonde

Vrijwel iedereen die aan sport doet of heeft gedaan, kent wel de term Fair-Play.
We kunnen het Fair-Play-beginsel omschrijven als “ het hanteren van een aantal afspraken en regels om de sport voor zo veel mogelijk mensen aantrekkelijk en plezierig te houden”.


Kitty Taselaar reikt de oorkonde Fair Play uit.
(Foto: Gert Polman)

Fair-Play is in feite een gedragscode voor de manier waarop we samen aan sport willen doen. Door bewust met die onderlinge afspraken en regels om te gaan, kunnen we de sport ook in de toekomst eerlijk en aantrekkelijk houden.

Fair-Play gaat over sportiviteit en respect in de sport. Sportiviteit draagt bij aan een plezierige en veilige sportbeoefening.  De bevordering van Fair-Play richt zich op omgang met regels en omgang met anderen.

Ook binnen de sport zijn er ongeschreven regels, de gedragsnormen, welke per  tak van sport kunnen verschillen. Hoe gaan sporters (en ouders van sportende kinderen), trainers, coaches en vrijwilligers met elkaar om?

Om aandacht te schenken aan het Fair-Play beginsel heeft het bestuur van watersportvereniging Het Witte Huis besloten de Orde van “We are Fair Play” in het leven te roepen. Op die manier kunnen leden gehuldigd worden, die zich onderscheiden door hun voortdurend Fair-Play gedrag.

 Op 9 November hebben voorzitter Wijnand de Leur en zijn partner Kitty Taselaar de eerste twee “We are Fair Play ”-oorkondes uitgereikt aan Joke van Arkel en Adriaan Otto, die door hun gedrag een voorbeeld zijn voor alle leden van  watersportvereniging Het Witte Huis.

Watersportvereniging Het Witte Huis
Nieuwloosdrechtsedijk 242 A
1231LG Nieuw Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief