WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Co de Kloet: Baarlijke Onzin
Kortenhoef, ma 3 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Co de Kloet reageert op de analyse die Jan Herman Baas zaterdag over de problemen in Dorpsbelangen in de Gooi en Eemlander schreef. 'Baarlijke onzin' noemt hij het stuk.


Co de Kloet

De analyse van Jan Herman Baas is te lezen op de website van de Gooi en Eemlander, zij het achter het "Premium" slot en grendel. Als u zich geregistreerd heeft, dan kunt u hier de analyse lezen.

ingezonden brief

“Analyse”stond er bij het verhaal over Dorpsbelangen in de krant van zaterdag, maar er had beter “voor mijn vriendin”kunnen staan.

Eerst even  de baarlijke onzin.

Wie noemt er een partij met 170 aandeelhouders een familie partij? Dan zit je toch wel ver bezijden de waarheid.
“Een snelle opkomst en een spoedig verval”. Dorpsbelangen gaat al dertig jaar mee, dus dat spoedige verval duurde even. Bovendien  splijtzwammen komen niet alleen in lokale partijen voor: we hebben het nog niet zo lang geleden ook in de PvdA van Wijdemeren meegemaakt.
“Een relatieve nieuweling laat, voorzien van moderne communicatiemiddelen onverbloemd een nieuw geluid horen”.  Hiermee kan toch niet bedoeld zijn de vocale toonhoogte, die mevrouw in de raadsvergadering laat horen. Overigens schrijven ze in Dorpsbelangen al heel lang niet meer met de ganzenveer.

Een splijtzwam vanaf het begin, dat was ze. Binnengehaald door vriend Gert Zagt toen er even niet werd opgelet. De destructieve gevolgen zijn nu bekend. En wat Gert Zagt betreft: onbegrijpelijk hoe iemand die jarenlang door de raadsfractie is afgeschermd  en alles aan Dorpsbelangen te danken heeft, met een grote mond vol kleffe woorden zoveel schade kan berokkenen.

Ten slotte zegt de verslaggever dat de aanhang van de dissidenten groter is dan Dorpsbelangen beseft. Hoe weet hij wat Dorpsbelangen beseft? Wat weet hij van de aanhang. Is hier de wens de vader van de gedachte?

Ik heb betere analyses gelezen.

De Gooi en Eemlander moest zich schamen.

Co de Kloet.
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
Douwe van Essen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief