WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Uitslagen op Rading 1 Ldr
Wijdemeren, vr 14 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Inwoners van Wijdemeren zijn woensdagavond welkom in de raadszaal, waar de binnenkomende uitslagen van de verschillende stembureau's worden bekendgemaakt.

persbericht

Verkiezingsavond op 19 maart

Op woensdag 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Inwoners die als eerste op de hoogte willen zijn van de uitslagen zijn op deze avond vanaf 22.00 uur van harte welkom in de raadszaal van het gemeentehuis (Rading 1, Loosdrecht).

Eerste uitkomsten

Op 19 maart kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder stemmen tussen 7.30 uur en 21.00 uur in één van de elf stembureaus. Naar verwachting is de eerste voorlopige uitslag rond 22.30 uur bekend. Burgemeester Smit presenteert deze uitslagen en inwoners zijn uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Uitslagen

De voorlopige uitslag op kandidaatniveau wordt op donderdag 20 maart om 9.00 uur bekend gemaakt. De definitieve uitslag volgt op vrijdag 21 maart, na de zitting van het hoofd en centraal stembureau.

Burgerzaken later open op donderdag 20 maart

In verband met het afronden van de verkiezingen is burgerzaken op 20 maart vanaf 10.00 uur geopend in plaats van 8.30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief