WIJDEMEERSE WEBKRANT
PvdA-GL in Ankeveen
Ankeveen, do 6 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 1 maart 2014 heeft een team van PvdA en GroenLinks Wijdemeren de zaterdagmarkt van Ankeveen bezocht.

Campagne GV 2014

persbericht

Op de zaterdagmarkt van Ankeveen

Op zaterdag 1 maart 2014 heeft een team van PvdA en GroenLinks Wijdemeren de zaterdagmarkt van Ankeveen bezocht.

Vanuit een eigen marktkraam, fraai rood en groen gekleurd door posters en ballonnen,  hebben we contact gezocht met de bezoekers van de markt en met hen gesproken over politiek, de komende gemeenteraadsverkiezingen en Ankeveense aangelegenheden. En we hebben een heerlijke kopje biologische pompoensoep aan onze bezoekers aangeboden. Ook de andere marktkraamhouders hebben zich de soep goed laten smaken.

We waren in goed gezelschap van onze collega's van Dorpsbelangen en werden aan het eind van de ochtend verrast door de fraaie carnavalsoptocht van "de Schuimlikkers" door het dorp. Ook hebben we nog het bouwterrein aan de Arnoud Voetlaan bezocht en gesproken met omwonenden. Een bouwterrein dat maar niet bebouwd wordt.....!

De organisatie van de weekmarkt ligt bij vrijwilligers. Dit is kenmerkend voor Ankeveen: een dorp waarbij de inwoners de handen ineen slaan om het een leuk en bruisende gemeenschap te laten zijn. Dat is iets dat de PvdA en Groen Links erg ondersteunen. Het leefbaar houden van onze kernen maakt onderdeel uit van ons verkiezingsprogramma.

Volgende week, 8 maart , maken we een fietstocht door onze gemeente en praten met belanghebbenden over de verkeersproblematiek op de Vaartwegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief