WIJDEMEERSE WEBKRANT
D66 Taart voor Veenstaete
Kortenhoef, ma 3 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanochtend boden lijsttrekker Joost Boermans en bestuurslid Timo van Leeuwen van D66 een taart aan in Veenstaete aan de Vrienden van Veenstaete in Kortenhoef.

Campagne GR 2014

persbericht

D66 taart voor Vrienden van Veenstaete!

Op maandagochtend 3 maart heeft D66 Wijdemeren haar jaarlijkse Valentijnstaart aangeboden aan het bestuur en de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Veenstaete. D66 wil op deze wijze haar blijk van waardering overbrengen voor al het werk dat deze vrijwilligers doen.


V.l.n.r. Joost Boermans (D66), Ties Hagen en Timo van Leeuwen (D66)

Door de gebeurtenissen rondom de dood van Els Borst had D66 alle activiteiten rondom Valentijnsdag geannuleerd. In overleg met de vrijwilligers is een nieuw moment gekozen voor de overhandiging. Dat was vanochtend. En niet alleen de vrijwilligers van de Stichting kregen een lekker stuk taart van D66, ook de aanwezige bewoners van Veenstaete waren blij verrast en genoten van de D66 taart.

Sinds 1992 zet D66 Noord-Holland op Valentijnsdag vrijwilligers en organisaties op het gebied van welzijn, zorg, sport en cultuur in het zonnetje.

"De Stichting Vrienden van Veenstaete heeft met name in de aanloop naar Veenstaete een roerige tijd meegemaakt, maar nooit heeft zij de belangen van de bewoners van de voormalige verzorgingstehuizen in Kortenhoef en 's Graveland verwaarloosd. D66 waardeert de inzet van deze vrijwilligers die, door de vele activiteiten die ze in Veenstaete organiseren, er mede voor zorgen dat de inwoners van Veenstaete er met extra plezier wonen. Met onze Valentijnstaart willen wij graag iedereen bedanken voor hun belangeloze inzet". Aldus lijsttrekker van D66 Joost Boermans die samen met de penningmeester van D66 Timo van Leeuwen de taart overhandigde aan de voorzitter van de Stichting, de heer Ties Hagen.

In Wijdemeren ging de jaarlijkse D66 taart eerder o.a. naar: de IJsclub Nederhorst den Berg, Stichting Bruisend Ankeveen, De vrijwilligers van Sypesteyn, en de Stichting BLOK uit Kortenhoef.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief